pl
  • LT
  • EN
  • RU
  • DE
  • SE
  • PL
  • FI

Folia do termoformowania

Folia do termoformowania

Folia termoformowalna jest zazwyczaj używana jako folia dolna i wraz z folią górną wykorzystywana do pakowania produktów na maszynach termoformujących. W zależności od potrzeb oferujemy miękkie i sztywne folie dolne.  Folie te są dedykowane do pakowania produktów takich jak chleb, mięso, ryby i produkty mleczne  w atmosferze modyfikowanej lub metodą próżniową.

Informacja szczegółowa

Folie do termoformowania są przeznaczone do łatwo psujących się produktów spożywczych, które wymagają długiego okresu trwałości. Do pakowania w atmosferze modyfikowanej i metodzie próżniowej zalecamy stosowanie folii o właściwościach barierowych.

STRUKTURA ZASTOSOWANIE UWAGI
PA-PE
  • Świeże mięso i produkty mięsne
  • Świeże ryby i produkty rybne
  • Produkty mleczne
  • Pieczywo
  • i inne
  • Opcja łatwego otwierania
  • Nadaje się do pasteryzacji
  • Nadaje się do sterylizacji
  • Opcja bariery UV
PA-EVOH-PE
PA-PP
APET
APET/PE
APET/EVOH-PE
SOLOTOP Recyclable
i inne struktury